Nytårsaften - Lyngaahus

Gå til indhold

Hoved menu:

Nytårsaften

Nytårsaften menu 2021

Forret 
Andelever paté med blomme-chutney og syltede squash.
Lakse roulade med krydderurtebund.
Røget tun carpaccio med avocado mousse.
Hovedret 
Stegt kalveculotte med knuste kartofler,
bacon og porre. Fyldte portobello svampe samt
Hokkaido souffle hertil portvinssauce.
.
Dessert
Nytårskage og passionstærte med marengs.
 
Pris pr. couvert 335 Kr.
Prisen er exkl. brød
Minimum 2 couverter
Bestilles senest 28/12 og afhentes 31/12
Mellem kl. 13:00 - 15:00
Al emballage returneres rengjort,
Også foliebakker og låg.
Aftale tid for returmodtagelse i Lyngåhus
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu